top of page
Leuke jongen met lang haar

ONZE BEGELEIDING

Respect Zorgprofessional is een herkenbare kleinschalige organisatie, gespecialiseerd in autisme. Onze begeleiding is gespecialiseerd in jongeren en volwassenen met autisme. Begeleiden doen we op twee manieren: ambulante begeleiding en beschermd wonen. De ambulante begeleiding vindt plaats op diverse locaties. Bijvoorbeeld op één van onze eigen locaties of bij iemand thuis. Daarnaast biedt Respect ook kleinschalige woonbegeleiding in de woonwijken in Goirle. De verschillende woonlocaties bieden ondersteuning voor maximaal negentien zorgvragers.

AMBULANTE BEGELEIDING

Onze ambulante begeleiding is gericht op de ontwikkeling van de zorgvrager. Bij aanvang van de hulpverlening wordt de situatie van de desbetreffende persoon en diens omgeving in kaart gebracht. Er wordt geanalyseerd waar de problemen liggen en wat de krachten van de zorgvrager en diens systeem zijn. Vanuit deze positie worden de gewenste resultaten opgesteld. Het opstellen van resultaten gaat in samenspraak met de zorgvrager.

BESCHERMD WONEN

Het is niet voor iedereen mogelijk om (geheel) zelfstandig te wonen en daarom helpen we zorgvragers graag op onze verschillende woonlocaties. Uiteraard is ieder persoon uniek en dus ook iedere hulpvrager anders. Zoveel mensen, zoveel wensen. We kijken daarom graag naar wat ieder individu nodig heeft. Zo kunnen we een passend zorgplan samenstellen waarbij jij de regie behoudt en waar zelfstandigheid voorop staat.

WhatsApp Image 2022-09-22 at 17.26.17.jpeg

DIT DOEN WIJ

Respect Zorgprofessionals richt zich op begeleiding van volwassenen of kinderen met autisme. Ieder mens is uniek en daarom vinden wij bij Respect Zorgprofessionals dat we allemaal op onze eigen manier moeten kunnen meedoen in de maatschappij. Soms heb je hierbij een steuntje in de rug nodig. We zoeken samen met jou naar de beste manier om jouw leven in te richten. Samen gaan we de uitdagingen aan. Echt helpen doen we samen en met Respect.

Ben of ken jij iemand met een zorgvraag, neem dan vrijblijvend contact op per mail. 

bottom of page