top of page
Women Holding Hands

BESCHERMD WONEN

Het is niet voor iedereen mogelijk om (geheel) zelfstandig te wonen en daarom helpen we zorgvragers graag op onze verschillende woonlocaties. Met onze ‘beschermd wonen’ locaties in Goirle bieden we de mogelijkheid om zelfstandig maar met ondersteuning te wonen. Uiteraard is ieder persoon uniek en dus ook iedere hulpvrager anders. Zoveel mensen, zoveel wensen. We kijken daarom naar wat ieder individu nodig heeft. Zo kunnen we een passend zorgplan samenstellen waarbij jij de regie behoudt en waar zelfstandigheid voorop staat.

Beschermd wonen: Activiteiten

ZELFSTANDIG WONEN OP MAAT

Respect biedt kleinschalig beschermd wonen in de woonwijk in Goirle. De woonlocaties bieden ondersteuning voor maximaal negentien zorgvragers. Deze voorziening is voor zorgvragers die er niet in slagen om zelfstandig te wonen zonder de aanwezigheid en/of directe beschikbaarheid van 24 uur per dag professionele zorg en ondersteuning. 
Beschermd wonen is gericht op stabiliseren, en op het bevorderen van herstel en zelfredzaamheid. Omdat iedere zorgvrager anders is, is de hulpverlening die wordt geboden op maat. Per zorgvrager wordt gekeken naar wat diegene nodig heeft. Er wordt een zorgplan met gewenste resultaten opgesteld. Deze resultaten zijn afgestemd op ieder individu en hebben zowel invloed op de persoonlijke ontwikkeling van de zorgvrager als de ontwikkeling van de zorgvrager in relatie tot diens omgeving.

Beschermd wonen: Tekst
WhatsApp Image 2022-09-22 at 17.26.17.jpeg
Beschermd wonen: Afbeelding

WAT BIEDEN WIJ?

Wij geloven dat we samen meer kunnen bereiken dan alleen. Samen met jou en je omgeving stellen we de gewenste resultaten vast en werken we aan jouw ontwikkeling, die beschreven is in het plan van aanpak. Jij behoudt zelf de regie, omdat wij geloven dat jij en je omgeving heel goed weten wat het beste voor jou is. Wel denken we graag met je mee en zetten we onze expertise in.

Het stimuleren van ieders eigen kracht door het bieden van handvatten, het bewust maken van de eigen verantwoordelijkheid en de wil om te groeien als mens staan centraal in onze ondersteuning.

Beschermd wonen: Tekst
bottom of page