top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBlogschrijver met Respect

Wij geven begeleiding aan volwassenen met autisme

Er wordt vaker over hulp voor kinderen dan over hulp voor volwassenen met autisme gepraat, terwijl die laatste groep vaak (minstens) net zoveel begeleiding nodig heeft. Het volwassen leven brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Dit is voor de gemiddelde mens soms al uitdagend, laat staan als je autisme hebt. Bij Respect bieden we daarom begeleiding aan voor alle leeftijden en situaties.

Wie zijn wij?

Wij zijn Respect Zorgprofessionals en wij zijn gespecialiseerd in autisme. Of je nu jong of oud bent en pas net of al lang gediagnosticeerd bent: wij staan voor je klaar. Wij doen ons uiterste best om jou de hulp te geven die je nodig hebt en verdient. Wij hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat onze kwaliteit te allen tijde gehandhaafd en verbeterd wordt. We zijn daarnaast een bedrijf dat sterk gelooft in de kracht van samenwerken. In samen sterker dan alleen. Dit is ook hoe we met iedere zorgvrager werken. We kijken samen naar de problemen, wensen en oplossingen, en er ligt geen plan op tafel zonder dat deze goedkeuring van de zorgvrager heeft gekregen.

Begeleiding bij volwassenen met autisme: dit is hoe wij helpen

Wij helpen onze zorgvragers op verschillende manieren. Zo is het mogelijk om ambulante begeleiding te krijgen, maar ook om beschermd te wonen op één van onze woonlocaties in Goirle. Het is maar net wat je prettig vindt en wat er nodig is.

Ambulante begeleiding


Bij ambulante begeleiding worden zorgvragers ondersteund in het dagelijkse leven. Dit klinkt heel breed en is ook heel breed. We helpen met plannen, met financiën, met koken, met solliciteren, met routine en met ontspanning vinden. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Wanneer we voor de eerste keer afspreken, gaan we op een rijtje zetten wat de wensen en behoeftes zijn, zodat we kunnen kijken welke rol wij kunnen spelen als hulpverlener.

Meer lezen over wat ambulante begeleiding inhoudt? Hier delen we meer over deze vorm van hulpverlening.

Beschermd wonen

Is het lastig om zelfstandig te leven, dan is het een optie om op één van onze woonlocaties te wonen. Er is dan 24 uur per dag hulp tot je beschikking. Ook hier kijken we samen naar hoe we dit het beste kunnen vormgeven. Alles is op maat, en we werken met een team dat daar heel goed mee om kan gaan en die goed kijkt naar ieder individu.

Meer lezen over wat beschermd wonen inhoudt? Hier delen we er meer over.

Wil je graag meer weten? Heb je vragen? Wil je advies? We denken graag met je mee en plannen met liefde een kennismakingsgesprek in. Je kunt ons bereiken op 06-81456563.37 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page